Lyrics

Hazami kata lyrics

Songs with hazami kata by lyrics all the songs about hazami kata. Get a list of all the new and old songs with lyrics of hazami kata directly from our search engine and listen them online.

Advertisement

Kata - Hazami

Lyrics of Kata by Hazami: Katakanlah dengarkanlah percayalah (Sampai bila harus aku menunggu) Ucapkan sayang cinta padaku setulus hati Murnimu Katakanlah dengarkanlah percaya Sesungguhnya Ku serahkan jiwa ragaku hanyalah untukmu Katakanlah...

Kata Hati - Ning Baizura Play

... Satu penyiksaan Bayangan mu Mengganggu lenaku (bridge **) Ku biarkan kekosongan ini Menemani perasaan rindu (chorus) Kata hati pada mu kasih Kitakan bersama selama-lama Kata hati sabar oooo kasih Kita kan bersama selama-lama Kini ku mengerti Bisikan mu itu ...

Terlintas 2 Kata - Sheila On 7 Play

... bosan mungkin lengahku sendiri hingga kau pergi Oh dengarlah... Oh.. dengarlah Aku bicara Dua kata Selamat Tinggal Oh dengarlah... Oh.. dengarlah Aku bicara Dua kata Selamat Tinggal Jangan ungkit kesalahan yang kau buat sendiri Hanya perih hanya beban yang kan ...

Advertisement

Káta Hornið - Teitur Play

... gongugøtuni bara tí mær dámar at vera onkunstaðnis á veg eg steðgi altíð við tað Káta Hornið práti við onkran ið dámar væl at práta tað er einki Picadilly ella Piazza Navona men ...

Kata Pult - Tři Sestry

... kat, O svatodu?ních svátcích jde za námi a sna?í se nám prodávat. Je tu pult, Kata pult, v?ci pro ?t?stí a mistr Kat, Je tu pult, Kata pult, tak honem po?te vybírat. Na pult? le?í oprátka z konopí, pat?ila rytí?i, co ...

Tiada Kata - Ungu Play

Tiada kata terucap dari lidahku yang pilu Dan tiada satu kekuatan 'tuk bilang padamu Mungkin tak kau ...

Dengarkanlah Kata-Kataku - Ebiet G. Ade Play

... segera sirna bersama turunnya senja Dengarkanlah dengan hatimu Jangan engkau dengar dengan jiwa buta Dengarkanlah kata-kataku Jangan engkau melihat siapa aku Dengarkanlah kata-kataku Jangan engkau melihat siapa aku Dengarkanlah dengan hatimu Jangan engkau dengar dengan jiwa buta ...

Kåta Marie - Eddie Meduza Play

... har en krona kvar Har du längtat efter en riktig fitta några dar Stick till Kåta Marie, hon pippar med varenda karl Hon har en fitta med världens bästa buske på ...

Advertisement

Elite:Tersilap Kata - Elite (MY) Play

... yang ingin ku pinta Puas daku melupakan kesilapan yang ku lakukan Tak ku sangka sepatah kata dapat mengubah segala-galanya Jika dapat ku ulangi masa Tidak mungkin hatimu di kecewa Takdir ...

Kata - Hazami

Lyrics of Kata by Hazami: Katakanlah dengarkanlah percayalah (Sampai bila harus aku menunggu) Ucapkan sayang cinta padaku setulus hati Murnimu Katakanlah dengarkanlah percaya Sesungguhnya Ku serahkan jiwa ragaku hanyalah untukmu Katakanlah...

Kåta Maja - Helen Sjöholm

... det blir för det har blitt så en gång förr Så inte får hon heta Kåta Maja efter mig Det lovar jag min mamma, och så dig, bara dig

Sebenarnya Kata Pujangga - Iklim Play

... pulas Dan dihujani nista Inilah balasan ku terima Bersudi pada yang tak sudi Sebenarnya pengertian Kata pujangga

Ila Arun, Sapna Awasthi & Kata Kata - Kunal Ganjawala Play

Kata kata bechara bakra, Kata Kata bechara Manaa manaa Le khair maanale, aakhri raat Kunvara Dhik dhik thak dhinn, Jaaye na ...

Advertisement

Kata Kata Berharga - Aris Ariwatan

... kenangan Bersama sisa harapan Engkau kembali insafi diri Ke mana arah tujuan Ku sedari kini kata-kata tak berharga Takdir Illahi masa merubah segala Cinta manusia tiada kekal sifatnya Budimu tiada serupa ...

Kata Rokkar - Björk

... Hyr á brá Horfið á Sú er kná Allir þrá Að sjá þegar hún tekur rúmbuna, hún dansar þá Kata - með ljósa lokka, lífsglöd Hún hefur yndistþokka Hún kann svo vel að rokka rokk Hún ...

Diam Tanpa Kata - D'Masiv

Kau diam tanpa kata Kau seolah jenuh padaku Ku ingin kau bicara Katakan saja apa salahku Sungguh aku tak ...

Kata Fakta - Haff Jemain

... Ahmasih , aku nampak , mereka tidak mahukan impian Aku di gapai Hendakkan aku melopong terkapai-kapai Kata perumpamaan diberi Mereka masih tidak mengerti Ahya aku paham aku terima , nanti Kan ada masa ...

Tersilap Kata - Elite

... yang ingin ku pinta Puas daku melupakan kesilapan yang ku lakukan Tak ku sangka sepatah kata dapat mengubah segala-galanya Jika dapat ku ulangi masa Tidak mungkin hatimu di kecewa Takdir ...

Advertisement

Dopamine Kata - Greydon Square

(Intro) Microphone check 1...2...Ha Ha Alright, this is the dopamine kata Look (Verse 1) Global following, barely known locally Training in the Force alone ...For more potency A ...

KATA DANCE - Just in

... Twika Tukamanuka Tukazamuka Oooh Tukazamuka Chorus : Ndeba Neza Bareke Manuka Bikore Nyonga Shuka Panda Panda Kata Kata Nyonga Shuka Kata Katakata Verse 2 : Twende Basi Twebwe Twagiye Bugoyi Boy Twe Dufite Courage Umuziki Ni Beat Kandi ...

Kata Cinta - D.A.

... kekasih Jangan dustai cintaku Selamanya Aku tidak mahu lama Hanya menyiksa jiwa dan raga Jelaskan kata cinta mu itu yang aku pinta [ Chorus ] Bukan ku tak mahu cintai dirimu Kerna peribadi ...

Susun Silang Kata - Aizat

... tak pernah aku sangka ada Runsingnya buatku Asyik memikirkan dirimu Chorus Kau umpama susun silang kata Yang terakhir untukku Sekian lama ku mencari Rupa-rupanya di depanku Hidup ini tak bererti ...

AI - Excel Saga Play

... ni naru mae ni * repeat Hito no michi sura hazurete mo sore wa tabun ano kata no tame......... migaeri nado motomeyashinai ai yori fukai chuuseishin........................ ochite yuku no mo oboreru no ...

Advertisement

AKUJO NI NARITAI NO - Excel Saga

... waruishi tachi warui~ tsukiau anata wa baka baka~ sou iu atashi wa sugoi baka... Gurasu kata te ni madoromu amakute setsunai yokogao ni yotteru no wa jibun dake kamo Konya akujo ...

APA-APA SAJA - Aboi Play

... beginilah caranya kalau kita jadi bos kena baik Kalau kita gumbira kata oi oi kalau kita gumbira kata oi oi kalau kita gumbira kata oi oi kalau kita gumbira kata oi oi kalau kita gumbira beginilah caranya kalau kita gumbira ...

BE IN SILENCE - Mika Nakashima Play

... katareru oh... No more mada risou ron darake no fake love sou ai ni oborete kata no ni wo oroshita nara fuzoku shiteta jibun ni kizuku Be in silence teki demo ...

BERNAFAS DALAM LUMPUR - The Wings Play

Lama mana lagi hendak ku turutkan kata telunjuk yang menuding kepalaku sabar apa lagi hendak ku turutkan hingga aku bernafas bagai dalam ...

BILA RINDU - Ruffedge Play

... bagai kau didepan mata ku capai tapi tak kenal sukarnya memendam rasa ingin ku luahkan kata Bila rindu,terkenang mu siang terasa sayu syahdunya jiwaku bila malam,makin kelam jauh terbang ...

Advertisement

BIRU MATA HITAM KU - The Wings Play

Mana bukti kata sakti kau laungkan oh ho mana panji perjuanganmu semalam Mana kesan cinta agung kau talunkan ...

BUKAN PUJANGGA - Base Jam Play

... tak selalu ada ini diriku apa adanya (repeated) mungkin aku bukan pujangga yang pandai merangkai kata 'ku tak s'lalu kirimkan bunga 'tuk ungkapkan hatiku oh... mungkin aku tak 'kan pernah memberi ...

DIBALAS DENGAN DUSTA - Audy Play

Semudah itu kau ucapkan kata maaf kekasihku setelah kau lakukan lagi kesalahan yang sama Dimana perasaanmu saat kau melakukan salah ...

FUTARI NO GOMEN NE - Excel Saga Play

... uri mono... Because i... Kono mi wa suri herashi atama sake makutte shita kara ikiteku yari kata sore demo ii kara hito menitsukitai futatabi anata ni au tame ni... Kinou no yume ...

HANYALAH CINTA - Element Play

... ragukan tentang diriku entah apa yang dapat ku buktikan lagi padamu karna ku tak punya kata-kata indah 'tuk meyakinkan hatimu karna ku tak mampu melukiskan cinta yang kurasakan untukmu back to ...

Advertisement

JOGET HILANG BERGANTI - Ramli Sarip & Khatijah Ibrahim

... halus dibuat ulam ditinggal kasih pedih rasanya bagaikan luka dicurah asam Patah tumbuh hilang berganti kata pepatah lama saya rela jadi pengganti kalau puan terima Budi bahasa tinggi nilainya warisan kita ...

KAGAYAKI - Koizumi Kouhei Play

... to boku ga mitsuketa madoromi no yume wa naze kashira furui tomodachi no you ni kata wo tataite hohoemi kawasu Ne mayoi michi de tachi domatte nando mo onaji ayamachi wo ...

KASIH TAK KESAMPAIAN - Ramli Sarip & Hartina Ahmad

... Bersama membelah badai bersama menyusur pantai dan aku menyedari kini kau tiada lagi kejujuranmu kesetiaanku Kata akhir darimu bersama cindai putih kau bawa bersama kasih tak kesampaian

LOVE ADDICT - Mika Nakashima Play

... kirashite yatsu ga yatte kuru ude no naka de ashita no otoko wo omou tsukareta kata tabako fukashi mieta kemuri ga kieru koro ni watashi no hada wa mou kawaku * rizumu ...

LOVE NO CRY - Mika Nakashima Play

... * daijoubu to kimi ga warau kuchiguse no you ni kiseki ga fukiareru koko de ikiteku kata ni hamaru koto dake ga tadashii wake ja nai love no cry Warau shika nai ...

Advertisement

MASIH ADA - Dian Permana Putra Play

... segala rasa dihati oh haruskah kau kupeluk dan tak kulepas lagi agar tiada pernah ada kata berpisah .. Lupakanlah cerita kelabu kita susun lagi langkah baru bagaimana caranya oh cintaku kuingin bahagia ...

O.NO.RE - Inaba Koshi Play

... ningen ni nareru? mada mada oku wa fukai nou ataman naka de genkaichi wo setteishite kata ni hamatte hottoshiteru Onore wo shire, sonde tsuyoku nare i can't get away, sou ore wa ...

New lyrics